לפני שנתיים הלכתי עם חברים להופעה של אמנית חושית ביבנה. נכנסנו לבר והיא הופיעה שם על הבמה. לא יכולתי להפסיק להתסכל עליה כי היא הייתה ממש יפה.
במהלך המופע היא קראה לי לעלות לבמה לעזור לה לעשות קסם, כנראה ראתה שאני לא מפסיק להתסכל עליה. היא עשתה קסם קריאת מחשבות והעלתה לי זכרון ישן שאפילו אני שכחתי שאני זוכר אותו. היא הדהימה אותי בכל המובנים של המילה.
אחרי שההופעה שלה נגמרה ראיתי אותה מתארגנת ויושבת בצד, ומדי פעם מסתכלת עליי, שלחתי לה חיוך קטן והיא חייכה לי בחזרה. אני לא יודע מאיפה קיבלתי פתאום אומץ וכוח כי בדרך כלל אני מאוד ביישן עם בנות, פשוט קמתי וניגשתי אליה. אמרתי לה שמאוד נהנתי מהמופע שלה ואם אפשר להזמין אותה לשתות משהו. היא הסכימה. כל הערב היו לי דפיקות לב מהירות והיה קשה להסתיר את זה כי היא אמנית חושים ממש טובה, היא ידעה לקרוא עליי הכל וזה הביך והלהיב אותי בעת ובעונה אחת.
מאז אותו ערב אנחנו ביחד ונפגשים כל ערב. היא אפילו לימדה אותי כמה טריקים בקריאת מחשבות אבל אני לא חושב שאי פעם אהיה טוב בזה כמוה. בסוף השנה אנחנו מתכוונים להתחתן.
בחיים לא חשבתי שאישתי לעתיד תהיה אמנית חשים ושאכיר אותה בהופעה שלה. החיים מלאי הפתעות לפעמים.